Apiterapia  https://hanhani.vilkasstore.com/

IFAs-Logo_2

Apiterapiaamerikan apiterapia tarkoittaa hoitamista ja hyvinvoinnin lisäämistä mehiläispesän tuotteilla. Myös itse mehiläisillä että pesäilmalla. Apiterapia tuotteilla hoidetaan ihmisiä, eläimiä ja kasveja.

Tuotteet ovat mehiläisten luonnosta keräämiä (kukkien mettä, siitepölyä, pihkaa, silmunesteitä, kirvojen eritettä) ja jatkojalostamia. Niiden valmistamiseen ei ole käytetty raskasta kemiallista kuormitusta eikä energiaa säilyvyyden takaamiseksi. Mehiläispesän antimet ovat sekä ravintorikkaita että niissä on hyvinvointia lisääviä ainesosia luontaisessa muodossa.

Kaikille tutuin tuote on hunaja. Sen käytöstä monilla on jo kokemusta mm. kurkkukivun lievittäjänä. Propolis niinikään alkaa jo olla tuttu kurkkukivun ja flunssan torjuja sekä ihovaurioiden hoitaja.

Siitepöly monivitamiinina on uudempi tuttavuus. Myös mehiläisleipä eli perga antibakteerisena ja antioksidanttisena tuotteena. Nämä molemmat ravintorikkaat luonnon tuotteet sisältävät tärkeitä aineita:

hiilihydraatteja, proteiinia, rasvahappoja, flavonoideja, mineraaleja, B1-,B2-,B6- ja C-vitamiineja sekä A-,E -, D- ja K- vitamiineja.

Emomaito eli Royall Jelly on mehiläisten valmistamaa ravintoainetta. Tällä erityisellä ravinnolla ruokitusta toukasta kasvaa kuningatar eli emo. Emo on huomattavasti pitkäikäisempi kuin muut naarasmehiläiset (eli työmehiläiset) sekä se on ainoa munimaan kykenevä mehiläinen. Emomaito luokitellaan nykyisin yhdeksi kymmenestä maailman superfoodeista.

Mehiläismyrkky on hoitavana aineena mehiläistarhaajille hyvinkin tuttu tuote.

Ensin niin kirvelevä pistos ja hieman myöhemmin miellyttävä hyvänolontunne.

Yhteistyökumppanit Medicata ja IDCA valmistavat mehiläispesän raaka-aineista tuotteita, jotka ovat helposti saatavilla ja käytettävissä kaikille. Medicata ja IDCA käyttävät valmistukseen vain välttämättömiä lisäaineita tuotteiden käytettävyyden helpottamiseksi.

Nettikaupasta   https://hanhani.vilkasstore.com/ voit käydä tekemässä hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja parantamiseksi ostoksia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement